Personvern
Sletting av data og tilbakekalling av kobling
Sist oppdatert: 2026-08-01
En autorisert bedriftsinnehaver eller administrator kan stanse fremtidig tilgang, koble fra tjenesten og be om sletting av informasjon som The Everything kontrollerer. Dette er separate handlinger; velg de trinnene som samsvarer med det du ønsker å oppnå.
Migreringssikkerhet: ikke slett kildedata for tidlig
Hvis en migrering er aktiv eller nylig fullført, kontakt oss før du sletter Google-data eller Microsoft 365-målmiljøet. Tilbakekalling av tilgang stopper fremtidig synkronisering og kan hindre verifisering eller gjenoppretting.
1. Tilbakekall Google Workspace-tilgang
- Logg på Google Admin-konsollen som superadministrator.
- Åpne Apper, deretter Google Workspace Marketplace-apper.
- Velg The Everything Connector, og avinstaller eller fjern tilgang for organisasjonen.
- Hvis organisasjonen din tidligere opprettet en manuell oppføring for delegering på tvers av hele domenet, åpner du Sikkerhet, Tilgang og datastyring, API-kontroller, og fjerner også den oppføringen.
- Send oss en e-post slik at vi kan stanse migreringsarbeidsflyten og bekrefte at koblingen ikke lenger kan få tilgang til domenet.
Google kan bruke litt tid på å gjennomføre tilbakekallingen. Tjenesten vår behandler et mislykket autorisasjonssjekk som ubrukelig og vil ikke stille falle tilbake til en annen kundepostidentifikasjon.
2. Be om sletting fra The Everything
Send en e-post til privacy@the-everything-app.com fra en autorisert bedriftsadresse med emnet Data deletion request. Ta med:
- navn, organisasjon og domene;
- kontoen, brukeren eller migreringsprosjektet det gjelder;
- om du ønsker avslutning av konto, frakobling av kobling, sletting av migreringslogger, sletting av supportkommunikasjon eller all relevant informasjon; og
- en trygg måte å bekrefte forespørselen på.
Vi vil verifisere identitet og fullmakt, bekrefte omfanget, bevare all informasjon som lov- eller sikkerhetsforpliktelser krever at vi oppbevarer, og fortelle deg når forespørselen er fullført, eller hvorfor et unntak gjelder.
Hva sletting gjør og ikke gjør
- Vi kan slette eller avidentifisere konto-, tilkoblings-, migrerings-, support- og driftsregistre hos The Everything som vi kontrollerer, med forbehold om lovpålagte oppbevaringskrav.
- Avinstallering av koblingen stopper fremtidig Google Workspace-tilgang, men sletter ikke data i Google Workspace.
- En slettingsforespørsel til oss sletter ikke automatisk informasjon som allerede er kopiert inn i kundens Microsoft 365-leier. Kunden kontrollerer den leieren og må selv håndtere egne oppbevarings- og slettepolicyer.
- Fakturering, svindelforebygging, sikkerhet og uforanderlig revisjonsbevis kan oppbevares når det er rimelig nødvendig eller lovpålagt, med begrenset tilgang.
Tilgang, retting og klager
Den samme e-postadressen kan brukes til å be om innsyn i eller retting av personopplysninger, eller til å sende en personverns klage. Vi vil forklare utfallet og hvilke eskaleringsmuligheter som er tilgjengelige. Du kan også kontakte Office of the Australian Information Commissioner eller din lokale personvernmyndighet.